“Sabrın Mükafatı Şükrün Anahtarı” Tasavvuf Müziği Konserimizde Dostlarımızla Bir Araya Geldik.

7 Mart Perşembe günü Edirne Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Mimar Kemaleddin Salonunda, 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel olarak düzenlediğimiz " Sabrın Mükafatı, Şükrün Anahtarı"isimli Tasavvuf Müziği Konserimizde öğretmen, öğrenci, veli ve gönül dostlarımızla bir araya geldik.

21.03.2024 21

Tasavvuf Müziği Konser Programımız, Edirne İl Müftülüğü Kuran – Kerim öğreticisi Eray BAYKUŞ’un Kur’an- ı Kerim tilavetiyle başlayıp, okulumuzda öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerimizin Ramazan-ı Şerif ayının gelmesiyle ilgili kendi dillerinde hazırlamış oldukları sözleri seslendirmeleriyle devam etti. Okul ilahi koromuzun, müzik öğretmenimiz Sibel ÇETİN yönetiminde ve Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri saz sanatçıları eşliğinde birbirinden güzel ilahileri seslendirdiği konserimiz tasavvuf müziği seven misafirlerimize güzel bir akşam yaşattı.

Konserimizin, sona ermesinin ardından Okul Müdürümüz Hacer ÖZEN yapmış oldukları konuşmada konserin düzenlemesinde emeği geçen bütün paydaşlarımıza teşekkür ederek, Müzik Öğretmenimiz Sibel ÇETİN’e çiçek takdim etti.

21-03-202421-03-202421-03-202421-03-2024