Genç Nidâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Okul İçi Etabı Tamamlandı.

Bakanlığımız, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu İmam Hatip Liseleri Mesleki Yarışmaları kapsamında planlanan Genç Nidâ Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması okul içi etabımız sonuçlandı.

30.11.2023 139

Genç Nidâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasının okul içi etabını okulumuz öğrencilerinden; Zehra SÜLEYMAN birinci, Havva KAMBER ikinci, İkbal YANYA üçüncü olarak tamamladı.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Dereceye girenlerin ödülleri Okul İdaremiz tarafından verildi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor. Okulumuz koordinatörlüğünde yapılacak olan Genç Nidâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Edirne İl Finali’nde okulumuzu  temsil edecek olan öğrencimiz Zehra SÜLEYMAN’a başarılar diliyoruz.

30-11-202330-11-202330-11-2023